L’Oréal Paris Cinemania 2010

0
Tradicionalna revija filmova L’Oréal Paris Cinemania, koja slavi večnu lepotu kinematografije, ove godine se održava od 29. oktobra do 5. novembra u beogradskom Sava Centru, a u Novom Sadu od 31. oktobra do 7. novembra

Osamnaesta po redu revija holivudskih ostvarenja, u organizaciji distributerske kuće Tuck i kompanije L’Oreal Paris, pruža šansu publici da pogleda veliki broj aktuelnih i kvalitetnih filmskih ostvarenja.

Reviju eksluzivno otvara najnoviji film reditelja Olivera Stouna, Wall Street: Novac nikad ne spava, sa Majklom Daglasom u glavnoj ulozi. To je ujedno i jedinstvena prilika publici da pogleda ovaj film, obzirom da kasnije ne ulazi u redovnu bioskopsku distribuciju.

Pred beogradskom i novosadskom publikom naći će se ukupno 16. premijernih ostvarenja, među kojima distributerska kuća Tuck pored filma Wall Street: Novac nikad ne spava predstavlja još tri a to su: Društvena mreža Dejvida Finčera, Red sa Brusom Vilisom a direktno sa festivala iz Venecije dolazi film Bena Afleka, The Town.

Kompanija L’Oréal Paris je kao i svake godine do sad, tokom trajanja revije obezbedila niz atraktivnih pratećih aktivnosti i poklone za posetioce.

Prodaja karata počinje 11. oktobra na blagajnama Sava Centra, bioskopa Tuckwood Cineplex kao i putem MOBI-karta usluge.

makonda-tracker