23. novembra

Fenomenalni Kolin Farel u glavnoj ulozi: Za sve ljubitelje napetog psihološkog trilera stiže film Ubistvo svetog jelena (FOTO)

0

Novo ostvarenje Jorgosa Lantimosa, film "Ubistvo svetog jelena" publika će imati priliku da pogleda od 23. novembra u bioskopima širom Srbije.

foto: Promo
foto: Promo

Psihološki horor reditelja Jorgosa Lantimosa “Ubistvo svetog jelena”, donosi nam priču o pokušaju tinejdžera da briljantnog hirurga uvede u svoju disfunkcionalnu porodicu.

 

U glavnoj ulozi se pojavljuje Kolin Farel, dok njegovu suprugu glumi oskarovka Nikol Kidman. Farel glumi cenjenog kardiologa koji naizgled ima savršenu suprugu, porodicu i život.

 

foto: Promo

 

Međutim, nešto je kod njega čudno: najbolji prijatelj mu je tinejdžer kojem kupuje neobično skupe darove, govori čudno, a između njega i supruge se osećaju suptilne tenzije.

Film "Ubistvo svetog jelena" je premijerno prikazan na festivalu u Kanu, kada je dobio nagradu za scenario, koji je Lantimos i ovaj put, kao i na filmu "Jastog", napisao zajedno sa Eftimisom Filipuom.

 

foto: Promo

 

Zbog sjajne glumačke ekipe i poznatog režisera, ovaj film spada u najiščekivanije filmove ove jeseni, a domaća publika će imati priliku da ga pogleda od 23. novembra.

makonda-tracker