Porodični dani

Da li se vašim mališanima gledaju Štrumpfovi? Glossy vam poklanja karte za festival dečijeg filma

0

Po prvi put, Cineplexx organizuje manifestaciju Cineplexx Porodični dani – festival dečijeg filma, u periodu od 9. do 15. novembra...

foto: Promo
foto: Promo

Tokom Porodičnih dana, svi postojeći i budući korisnici Cineplexx bonus kluba i Porodičnog film kluba imaće priliku da uživaju u najraznovrsnijem dečijem programu i najgledanijim filmovima iz prethodnih godina po fantastičnim cenama.

 

Za razliku od svojih prethodnika, "Štrumpfovi: Skriveno selo" u celosti je animiran što kompletnom filmu daje potpuno novi izgled! U trećem nastavku ovog popularnog animiranog serijala, Štrumpfeta će se uz pomoć tajanstvene karte i u pratnji svojih najboljih prijatelja (Trapa, Kefalo i Gruber) upustiti u uzbudljivu avanturu kroz Zabranjenu šumu ispunjenu magičnim stvorenjima kako bi pronašla misteriozno skriveno selo pre nego što to učini zločesti čarobnjak Gargamel. Upustivši se na ovo neverovatno putovanje ispunjeno uzbuđenjima i opasnostima, naši junaci uskoro će otkriti najštrumpfastičniju tajnu u svojoj istoriji!

 

Program, kao i cene karata, možete da pogledate na OVOJ stranici.

 

Glossy vas vodi u bioskop!

 

Sve što je potrebno je da tačno odgovorite na pitanje:

 

Koliko dana traje Festival dečijeg filma u Cineplexx bioskopima?

 

Tako ćete osvojiti karte za film "Štrumpfovi: Skriveno selo 3D", koji će biti prikazan u petak 10. novembra, u 16:20 sati u sledećim bioskopima: Cineplexx BIG Beograd, Cineplexx Kragujevac Plaza i Cineplexx Niš. Pored odgovora, pošaljite na redakcija@glossy.rs svoje ime i prezime, kao i mesto stanovanja. Dobitnici će biti kontaktirani mejlom.

makonda-tracker