ne propustite

Film „Ubistvo u Orijent ekspresu“ od 9. novembra u bioskopima širom Srbije

0

Podsetimo, rimejk filma „Ubistvo u Orijent Ekspresu“ nam donosi poznatu priču o trinaestoro stranaca zarobljenih u vozu u kome nema nevinih...

foto: Promo
foto: Promo

Nakon glamurozne londonske premijere filma „Ubistvo u Orijent ekspresu“, beogradsku publiku premijerno gledanje ovog filma očekuje 8. novembra u bioskopu Cineplexx Ušće Shopping Center, a od 9. novembra film će se prikazivati u bioskopima širom Srbije.

"Kenet Branina filmska adaptacija novele Agate Kristi iz 1934. je sočna filmska torta", piše The Guardian nakon gledanja filma.

Pored glumačkog ansambla koji se sastoji od najboljih glumaca, filmski kritičar Simran Hans posebno ističe to što je film snimljen na 65mm filmskoj traci:

foto: Promo


Film velikog formata omogućava obim, širinu, bogastvo i boju, a taktilnost koja je primenjena tokom snimanja, podseća na filmove britanskog Rajha, na koje se Brana vraća."

 

Podsetimo, rimejk filma „Ubistvo u Orijent Ekspresu“ nam donosi poznatu priču o trinaestoro stranaca zarobljenih u vozu u kome nema nevinih. Ono što je izgledalo da će biti raskošno putovanje kroz Evropu, ubrzo se pretvorilo u jednu od najglamuroznijih, najnapetijih i najuzbudljivijih misterija svih vremena. Herkul Poaro, povešće borbu sa vremenom kako bi razrešio misteriju, pre nego što ubica ponovo napadne.

 

foto: Promo


U ulozi kultnog Poaroa gledaćemo Keneta Branu, koji je istovremeno i režiser, producent, i predvodnik sjajne glumačke ekipe, među kojima su Džoni Dep kao Samjuel Račet, Mišel Fajfer kao gospođa Habard, glamurozna, tvrdoglava žena sa tajnom, Penelopa Kruz kao Pilar Estravados, Džudi Denč u ulozi princeze Dragomirove,ruske plemkinje, Dejzi Ridli kao Meri Debenam, devojka iz radničke klase, i mnogi drugi.

makonda-tracker