otkrivamo

Sa snimanja filma Ajvar: Nataša Ninković i Sergej Trifunović kao bračni par (FOTO)

0

Rediteljka Ana Marija Rossi izjavila je da je film "AJVAR" istinita životna priča o savremenom bračnom paru i izazovima koje im svakodnevni život postavlja.

foto: Promo
foto: Promo

Priča je stvarana sa puno emocija što je prepoznala kompletna glumačka i autorska ekipa.

Glumice Nataša Ninković i Paulina Manov veoma su zadovoljne što im se ukazala prilika da rade na ovom filmu.

 

foto: Promo

 

Nataša Ninković je naglasila da uživa u radu na projektima u kojima je mnogo kreativnih žena, ali i da se uvek raduje kada snima sa kolegom sa klase, Sergejem Trifunovićem (glavni lik, Bane).

 

foto: Promo



Vida (Nataša Ninković) i Bane (Sergej Trifunović) su bračni par koji već duže vreme živi u Skandinaviji. Imaju uspešne karijere, dovoljno novca za pristojan život i psa, ali nemaju decu. U Beogradu Vida ima majku Nadu (Vesna Čipčić) koja od smrti Vidinog oca živi virtuelni život, noseći godinu dana njegovu urnu sa sobom gde god da ide. Bane u Beogradu ima mladu ljubavnicu, za koju je Vida saznala i o tome ćuti. U Srbiju dolaze za praznike, kada se odvija uigrana koreografija koja se mnogo puta ponovila u njihovim gastarbajterskim životima, ali ovog Uskrsa očekuje ih neki drugi život, na koji nisu navikli. Neizgovoreno, a konstantno prisutno pitanje nemanja dece, prevara, otuđenost u porodici, sve oko njih vrišti na rastanak i na kraj. Samo ga treba preživeti.

 

foto: Promo



“Ajvar” je film o ljubavi i preživljavanju njenog gubljenja.

Snimanje filma "Ajvar" u produkciji filmske kuće Biberche planirano je da traje pet nedelja, na raznim lokacijama u Beogradu, Užicu i glavnom gradu Švedske, Stokholmu.

 

foto: Promo


Scenario filma potpisuju Ana Marija Rossi i Maja Todorović, direktorka fotografije je Maja Radošević, scenografkinja je Mina Lazarević, kostimografkinja je Ksenija Terzović, a montažer je Mateja Rackov.

 

foto: Promo



Glumačku ekipu čine Nataša Ninković, Sergej Trifunović, Miodrag Krstović, Pavle Pekić, Gordan Kičić, Igor Borojević, Aleksandra Janković, Vesna Čipčić, Ivana Šćepanović, Paulina Manov, Branka Petrić, Mirko Vlahović, Maja Todorović, Srđan Miletić.

 

foto: Promo

 

makonda-tracker