Harley Davidsonom na premijeru filma Mačeta

0
Distributerska kuća Cinears u saradnji sa kompanijama Wild Ride, OMV i Čorba kafeom organizuje premijeru filma Robeta Rodrigeza Mačeta koja će se održati u sredu 15. septembra u bioskopu Kolosej Multiplex u TC Ušće

Film kultnog američkog reditelja rađen je pod okriljem Rodrigezove producentske kuce Troublemaker Sudio, a jedan od producenata je i Kventin Tarantino.

Pošto je jedva preživeo okršaj sa zlim meksičkim narko bosom Torezom, bivši federalac Mačeta pobegao je u Teksas želeći da zaboravi tragičnu prošlost. Ali, sve što će pronaći je lanac korupcije i prevare u kome je izvršen atentat na senatora, a on optužen za to. Mačeta odlučuje da skine ljagu sa svog imena i na tragu je da otkrije veliku zaveru iza koje ponovo stoji nekadašnji neprijatelj. U pomoć mu stiže stari prijatelj, sada sveštenik dobar u molitvama, ali još bolji sa pištoljem, Luz, žena pobunjeničkog duha, a na tragu mu je i Sartana, prelepa agentkinja.

Naslovnu ulogu, bivšeg federalca Mačete, tumači Deni Trejo a pored njega u filmu igraju Džesika Alba, Robert de Niro, Lindzi Lohan, Mišel Rodrigez, Stiven Sigal, Čič Marin, Don Džonson i drugi.

Kao glavni glumac, čiji je zaštitni znak Harley Davidson motor kojim je obeležavao premijerne projekcije, tako će i domaća publika imati priliku da popularnim Harlijima dođe na premijeru filma Mačeta posle promotivne vožnje kroz grad.

Skup zainteresovanih je od 18 časova u Čorba kafeu koji se nalazi ispod Brankovog mosta.

Početak projekcije filma je od 20:30 sati u Koloseju, posle čega sledi žurka uz pop-rok zvuke Lates benda od 22 sata u Čorba kafeu.

Pogledajte trejler ovog filma:

http://www.vivamachete.com

makonda-tracker