Karte za 5. oktobar su već u pretprodaji!

Strogo im zabranjeno da pričaju o radnji filma: Zakoračite u svet Blejd Ranera 2049

0

Srbija gleda Blejd Ranera 2049 dan ranije u odnosu na ostatak sveta...

foto: Promo
foto: Promo

„Blejd Raner 2049“ koji je od samog početka obavijen velom tajne, stiže u domaće bioskope 5.oktobra, a ulaznice se nalaze već u pretprodaji.

 

Publika u Srbiji biće u prilici da na velikom platnu gleda nastavak kultnog filma dan ranije u odnosu na ostatak sveta! Internet već puca od pozitivnih komentara kritičara koji su imali tu čast da odgledaju film, a na nama ostalima je da se strpimo još nekoliko dana.

foto: Promo

Kako bi zadnji dani prošli što brže, pogledajte ekskluzivni prilog o svetu „Blejd Ranera 2049“ koji sadrži izjave glavnih glumaca, reditelja i producenta o filmu, snimanju filma i njihovim utiscima.

 

„Blejd Raner 2049 je zaista nova genijalnost na delu“, Džered Leto

Rajan Gosling, Harison Ford, Džered Leto, Ana De Armas, Ridli Skot i Denis Vilnev podelili su pred kamerama svoje lične utiske o filmu, o tome kako je na njih uticalo snimanje, što im je bilo naročito zanimljivo i kako gledaju na celokupnu filmsku priču. Kroz svoje izjave dali su nam uvid u ono što nas čeka 5.oktobra.

 

Zanimljivo je da, čak i u fazi snimanja ovih intervjua, glumcima je bilo strogo zabranjeno da „odaju“ informacije o radnji filma.

 

Film je neverovatan. Nezaboravan“, Rajan Gosling.

 

Dok odbrojavamo zadnje dane i dok se kupuju prve ulaznice pogledajte specijalne izjave glavnih glumaca o ovom veličanstvenom filmskom ostvarenju u kojima otkrivaju možda ne puno o filmu koliko o njegovoj pozadini i ljudima koji su ga stvorili.

 

 

 

 

 

makonda-tracker