Da li je ovde trag ka razrešenju situacije?

Jedna od najglamuroznijih, najnapetijih i najuzbudljivijih misterija svih vremena: 13 stranaca zarobljenih u vozu, a nevinih nema (FOTO)

0

Jedan od najuzbudljivijih filmskih naslova koji dolaze u bioskope ove jeseni sigurno je film "Ubistvo u Orijent Ekspresu", adaptacija popularnog romana Agate Kristi iz 1934. godine...

foto: Promo
foto: Promo

Rimejk filma "Ubistvo u Orijent Ekspresu" donosi nam poznatu priču o trinaestoro stranaca zarobljenih u vozu u kome nema nevinih. Ono što je izgledalo da će biti raskošno putovanje kroz Evropu, ubrzo se pretvorilo u jednu od najglamuroznijih, najnapetijih i najuzbudljivijih misterija svih vremena. Herkul Poaro, povešće borbu sa vremenom kako bi razrešio misteriju, pre nego što ubica ponovo napadne.

 

U ulozi kultnog Poaroa gledaćemo Keneta Branu, koji je istovremeno i režiser, producent, i predvodnik sjajne glumačke ekipe, među kojima su Džoni Dep kao Samjuel Račet, Mišel Fajfer kao gospođa Habard, glamurozna, tvrdoglava žena sa tajnom, Penelope Kruz kao Pilar Estravados, Džudi Denč u ulozi princeze Dragomirove, ruske plemkinje, Dejzi Ridli kao Meri Debenam, devojka iz radničke klase, i mnogi drugi.

 

1 / 5 Foto: Promo

 

Vožnja čuvenim vozom može da počne, jer "Ubistvo u Orijent Ekspresu" stiže u domaće bioskope 9. novembra!

makonda-tracker