Glamur, luksuz i sjaj

Događaj o kojem govori ceo svet: Sve zvezde zablistale su na jednom mestu

0

Glamurzna svetska premijera okupila je mnoge poznate ličnosti. 

foto: Promo
foto: Promo

Sinoć je London bio prestonica glamura i filmske industrije, jer je crvenim tepihom ispred bioskopa Odeon na Lester skveru prošetala sjajna ekipa glumaca, muzičara i modela, među kojima su bili Kolin Firt, Teron Edžerton, Mark Strong, Čening Tejtum u pratnji supruge Džene Djuan Tejtum, Hali Beri, Džulijen Mur, Pedro Paskal, Džef Bridžis, Elton Džon, Popi Delavinj, Klaudija Šifer i Kajli Minog, i to povodom premijere filma Kingsman: Zlatni krug.

 

U drugom nastavku filma Kingsman junaci se suočavaju s novim izazovima. Kada njihovo sedište bude uništeno, putovanje će ih odvesti do otkrića srodne špijunske agencije u SAD-u pod nazivom “Statesman”, koja datira iz vremena kada su obe agencije osnovane. U novoj avanturi koja testira njihove granice i snage, ove dve elitne agencije moraće da se udruže kako bi pobedile nemilosrdnog zajedničkog neprijatelja.

 

Drugi deo urnebesne akcione komedije o britanskim špijunima “Kingsman: Zlatni krug“ stiže u domaće bioskope 21. septembra, a do tada pogledajte fotografije sa svetske premijere u Londonu, na kojoj su zvezde filma blistale!

 

foto: Promo

 

makonda-tracker