Dragan Bjelogrlić: Čovek koji poznaje Džeka

Komedija Ma, nije on takav scenariste i reditelja Miroslava Petkovića premijerno je prikazana na Filmskim susretima u Nišu, a beogradska publika imaće prilike da je vidi sredinom oktobra. Glavnu ulogu simpatičnog prevaranta Boška tumači Dragan Bjelogrlić.
1
1 / 6

Glavni junak filma, koji je producirala kompanija Yodi Movie Craftsman, Boško, šarmantni je zavodnik, ali i prevarant koji svoje metode najčešće primenjuje u gradskoj železnici, udvarajući se isključivo lepim i usamljenim ženama. Predstavlja im se kao filmski novinar koji poznaje mnogo slavnih ličnosti, pre svega Džeka Nikolsona, i obećavajući im brak u Holivudu, od njih uvek traži i dobija novac za avionske karte. Sve će krenuti naopako kada stupi u vezu sa sestrom moćnog tajkuna, koja će zbog neuzvraćene ljubavi sebi preseći vene, a zbog osvete, brat će u poteru za Boškom poslati opasne tipove. Po službenoj družnosti za njim kreće i inspektor Gavrić koji Boška zbog prevara poznaje od ranije. Tokom potere Boško upoznaje sestru Gavrićeve supruge, Marinu u koju će se iskreno zaljubiti i želeti da sa njom započne drugačiji život. Ali, Marina će ga prevariti i pokrasti sav novac koji je stekao na prevarama. Emocionalno uzdrman, Boško ponovo sreće Kaću, mladu prostitutku koju je ranije upoznao u vozu. Nekoliko meseci kasnije, inspektor Gavrić dobija pismo i fotografiju i saznaje da se Boško oženio Kaćom i da im je kum na venčanju bio Džek Nikolson. Marina, koja se potrošivši Boškov novac, vratila u stan porodice Gavrić, videvši sliku počinje da plače shvatajući da je zauvek izgubila čoveka koga voli i koji bi nju voleo da nije bila lakomislena i pohlepna.

Uloge tumače Dragan Bjelogrlić, Gordan Kičić, Zoran Cvijanović, Iskra Brajović, Branka Pujić, Aleksandar Simić, Goran Radaković, Bojan Dimitrijević, Ivana Mihić, Neda Arnerić, Ana Sakić, Tihomir Arsić, Nikola Đuričko, Milena Predić, Marko Janjić, Eva Ras, Toma Kuruzović, Branislav Lalević, a scenario i režiju potpisuje Miroslav Petković.

makonda-tracker