Kristina Agilera i Šer zajedno na filmskom platnu

Glavnu ulogu u filmu Burleska tumači jedna od trenutno najaktuelnijih svetskih muzičkih zvezda, Kristina Agilera, a među njenim partnerkama nalazi se i legendarna Šer
0
1 / 5

Radnja filma vrti se oko Eli koju tumači Kristina Agilera. Ona je devojka iz malog grada, ali sa moćnim glasom, koja rešava da preokrene život. Kako bi ostvarila svoje snove, pušta se u neizvesnost i odlazi u Los Anđeles. Nakon uspona i padova u Burleska Salonu, veličanstvenom, ali istovremeno pozorištu punom bola koje je dom za inspirativnu muziku, vlasnica i upravnica salona Tes, koju igra Šer, daje Eli posao konobarice. Razuzdani kostimi i smela koreografija očarali su mladu i bezazlenu devojku, koja je sebi pbećava da će barem na jedan dan nastupati u Burleski.

Ubrzo Eli sklapa prijateljstvo sa igračicom sa kojom nastupa, pronalazi neprijatelja i zaljubljuje se u Džeka, barmena i kolegu muzičara. Uz pomoć oštroumnog upravnika pozorišta i hostese, transseksualca, Eli uspeva da raskrči sebi put od bara do pozornice. Njen spektakularni glas obnavlja Burleska Salon i vraća mu nekadašnju slavu, sve dok se ne pojavi harizmatični preduzetnik sa primamljivom ponudom. U domaćim bioskopima film počinje sa prikazivanjem 24. februara 2011. godine.

Pogledajte trejler za film Burleska:

makonda-tracker