NE PROPUSTITE!

Majstor horora na velikom platnu: To pretpremijerno u bioskopima

0

Horor triler "TO (IT) ", u režiji Andi Muschietti-a ("Mama") zasnovan je na veoma popularnom istoimenom romanu Stivena Kinga, koji decenijama zastrašuje čitaoce.

foto: Promo
foto: Promo

Kada deca počinju da nestaju u gradu Deri, u Mejnu, grupa mladih dečaka suočiće se sa najvećimstrahovima kada se suprotstave zlom klovnu po imenu Penivajs , čija je istorija ubistava i nasilja staravekovima.


Da li je to čudovište pod tvojim krevetom? Šta leži u mraku? Da li je to stvorenje koje skače usenkama? U ovom horor trileru ne možete izbeći svoj najveći strah.

foto: Promo


Zagonetni kratki naslov se odnosi na centralnog zlikovca priče, drevni bauk koji uzima oblik dubokihstrahova žrtava i izlazi iz hibernacije svakih 27 godina da bi se hranio najugroženijim stanovnicimaDeria, decom. Ovoga puta, međutim, sedam mladih momaka, koji se nazivaju "klubom gubitnika",
zajedno će se boriti sa misterioznim bićem koje nazivaju sveobuhvatnim imenom: TO.


U filmu "TO " igraju Bill Skarsgarda kao centralni zlikovac priče, Pennivajs. Ansambl mladih glumaca:Jaeden Lieberher ("Midnight Special"), Jeremi Rai Tailor ("Alvin i veverice), Sofija Lillis ("37"), Finn Volfhard, Viatt Oleff (" Čuvari galaksije "), i Nicholas Hamilton (" Captain Fantastic ").

foto: Promo


Muschietti je režirao "IT" po scenariju koji su prilagodili Chase Palmer, Cari Fukunaga i Gari Dauberman. Film “TO” pretpremijerno ćemo imati priliku da pogledamo među prvima u svetu, 6.septembra u svim bioskopima. A uredvnoj distribuciji Blitz Film-a će se naći od 07.09.

makonda-tracker