U bioskopima od 7. Septembra

Alek Boldvin i Demi Mur posle 20 godina ponovo zajedno na velikom platnu u filmu Zaslepljeni

0

U bioskope od 7. septembra stiže nova uzbudljiva i romantična priča o pravoj ljubavi Zaslepljeni.

foto: promo
foto: promo

Film posle dvadeset godina ponovo na velikom platnu spaja Aleka Boldvina i Demi Mur, a predstavlja rediteljski prvenac Majkla Mejlera, koji je uz pomoć brata Džona Mejlera, inače scenariste filma Zaslepljeni, i Boldvina koji je i izvršni producent, prikazao priču o dvoje ljudi koji su nakon gubitka sopstvenog identiteta uspeli da se izbore za ljubav i prave vrednosti.

 

Sjajni Dilan Mekdermot igra muža glavne junakinje Suzen, nakon čijeg hapšenja zbog umešanosti u korupciju, i Suzen dobija kaznu društveno korisnog rada u Domu za osobe sa oštećenim vidom. Upoznaje Bila, pisca,kog igra Boldvin, koji je na rehabilitaciji nakon saobraćajne nesreće u kojoj je poginula njegova žena. Njih dvoje razvijaju romantičan odnos, ali stvari se zakomplikuju kada se u Suzanin život ponovo vrati njen muž koji naslućuje šta se dešava.

 

- Igram ženu koja nije živela istinu ili realnost, već život koji je spolja izgledao sjajno, kao da ima sve. Onda se sve ruši i ona gubi sve – tlo pod nogama, identitet, osećaj za pravac u životu. Izgubila je kompas I sve kreće u lošem smeru. Na kraju upravo ta situacija je spasava - rekla je Murova povodom uloge u filmu Zaslepljeni.

 

Film koji je nedavno premijerno prikazan u Njujorku, u domaće biokope stiže od 7. septembra.

makonda-tracker