lepe vesti

Mama mia! Idemo ponovo: Počelo snimanje nastavka hit filma iz 2008. godine

0

Danas, 22. avgusta, počeo da se snima nastavak hit filma iz 2008. godine Mama mia! Idemo ponovo (Mamma mia! Here we go again)!

foto: Promo
foto: Promo

Deset godina posle filma Mama Mia!, koji je zaradio više od 600 miliona dolara širom sveta, vraćamo se na čarobno grčko ostrvo Kalokeri i uz potpuno novu i originalnu muziku zasnovanu na pesmama popularne grupe ABBA. Uz glumačku ekipu iz prvog dela, koju je obogatila Lili Džejms (Pepeljuga, Vozač) u ulozi mlade Done, ova muzička komedija u naše bioskope stiže 19. jula 2018. godine.

 

Ulogu Done i ovoga puta tumačiće jedna od najboljih glumica ikada, dobitnica Oskara Meril Strip, zajedno sa Džuli Valters kao Rozi i Kristin Baranski u ulozi Tanje. Amanda Sejfrid i Dominik Kuper i u nastavku su Sofi i Skaj, dok se Pirs Brosnan, Stelan Skarsgard i oskarovac Kolin Firt vraćaju ulogama potencijalnih Sofinih očeva, Sema, Bila i Herija. Radnja filma nas vraća napred - nazad kroz vreme kako bismo videli na koji način su se gradili odnosi među likovima kakvi su danas.

 

Mama Mia! Idemo ponovo i ovoga puta produciraju Džudi Krajmer i Geri Gocman, dok je Krajmer takođe i jedan od tvoraca i producent svetski poznatog i uspešnog pozorišnog mjuzikla. Ol Parker (scenarista filma Best Exotic Marigold Hotel) scenarista je i reditelj ovog nastavka. Beni Anderson i Bjorn Ulvaes radili su muziku i tekst za ovaj film.

 

Sa velikim nestrpljenjem i uzbuđenjem čekamo 2018. godinu kada u naše bioskope stiže vedri i raspevani film Mama mia! Idemo ponovo.

makonda-tracker