spremite se za smeh

Film Kad bih bila muško stiže u bisokope

0

Film Kad bih bila muško dolazi u domaće bioskope od 24. avgusta. 

foto: Kad bih bila muško
foto: Kad bih bila muško

Postoji li iko ko nije nekada pomislio kako bi to bilo promeniti po, makar i na jedan dan? Postoji!
Fantastična žena, supruga, majka dvoje dece i uspešna poslovna žena, koja će se usled neočekivanog razvoda naći u najmanju ruku neobičnoj situaciji, u kojoj se snalazi ludačkim smehom i panikom! Pogledajte kako jedan "mali detalj" može promeniti nečiji ceo život!

 

Distributerska kuća 2i Film ovog leta nastavlja da u domaće bisokope donosi mnogo više smeha. Povratak na posao ublažiće šarmantna i neodoljiva francuska komedija francuske rediteljke i glumice Odri Dane "Kad bih bila muško", koja vas čeka u domaćim bioskopima od 24. avgusta.
 

"Žan je fantastična! Prava žena. One preuzimaju odgovornost, ne boje se ničega"… od napada smeha, do panike Žan prolazi kroz hm… neobičnu situaciju!

Nedavno razvedena, svake druge nedelje odvojena od svoje dece, naša neodoljiva Žan se potpuno odrekla muškaraca, ne želi ni da sluša ni da priča o njima. Ali jednog dana, život joj se okrene naglavačke. Na prvi pogled, ništa se na njoj nije promenilo… osim jedne male stvari. Od komičnih situacija do ludačkog smejanja sa najboljom prijateljicom, od panike do proučavanja svog slučaja kod ginekologa, naša junakinja daće sve od sebe da prođe kroz ovu… vrlo neobičnu situaciju.

Odri Dane je francuska glumica, scenaristkinja i rediteljka poznata po filmovima Dobrodošli (2009), Francuskinje (2014) i Kada bih bila muško (2017). Pored nje u filmu igraju Audrey Dana, Christian Clavier, Eric Elmosnino, Alice Belaidi.

makonda-tracker