filmska poslastica

Kako opljačkati banku uz ritam muzike? Nova bioskopska akciona komedija Vozač obećava dobru zabavu (FOTO)

0

Baš poput svog neobičnog imena, Bejbi je jedinstven u svom poslu: ne postoji bolji i brži vozač kada je u pitanju beg sa mesta zločina.

foto: Promo
foto: Promo

 

Dok njegova ekipa pljačka banke, Bejbi sedi za volanom svog automobila, strpljivo čekajući kolege pre nego što se svi zajedno bace u beg, ispunjavajući "slobodno" vreme slušanjem raznovrsne muzike preko svojih slušalica.

 

Ovog leta u bioskope stiže zabavan akcioni film Vozač.

Bejbi je mlad i talentovan vozač automobila koji služe za beg nakon pljačke. Međutim, kada upozna devojku svojih snova, Bejbi u novom poznanstvu vidi priliku za beg od kriminala. Ipak, nakon što ga mafijaš prisili da radi za njega, Bejbi mora da se suoči sa stvarnošću - pljačkom unapred osuđenom na propast koja će da zapreti njegovom životu, ljubavi i slobodi.

 

foto: Promo


Film VOZAČ režirao je Edgar Rajt. U svojoj novoj akcionoj komediji okupio je ekipu predvođenu oskarovcima Kevinom Spajsijem i Džejmijem Foksom, dobitnikom nagrade Zlatni globus, kao i mladim filmskim zvezdama Anselom Elgortom i Lili Džejms.

Akciona komedija "Vozač" inspirisana je muzičkim spotom "Blue Song" elektronske družine Mint Rojal kojeg je sam Rajt i režirao, a u kojem Noel Felding glumi velikog ljubitelja muzike koji je i vozač pljačkašima banaka. Ovo je prvi film u karijeri Edgara Rajta koji je u potpunosti snimljen u SAD-u.

Film "Vozač" u domaće bioskope stiže 24. avgusta!

 

foto: Promo

 

makonda-tracker