sjajna zabava

Urnebesna komedija Mame u provodu od sutra u bioskopima

0

Od četvrtka, 10. avgusta u domaćim bioskopima ćemo imati priliku da gledamo novu hit letnju komediju.

foto: Promo
foto: Promo

Urnebesna komedija Mame u provodu od sutra u bioskopima

Sjajna bioskopska zabava sa puno smeha, zagarantovana je uz glavne akterke (Kejti Aselton, Toni Kolet, Moli Šenon i Bridžit Everet), koje će tokom jedne lude noći upasti u niz neočekivanih situacija.

 

U jednom trenutku, Emili (Kejti Aselton) prestaje da bude „Emili“ – izuzetno uspešna advokatica, snažna i strastvena žena – i postaje jednostavno majka. Njena deca i muž su sjajni, ali u životu je potrebno nešto više od pelena i dana za druženje sa porodicom, zar ne?!

 

foto: Promo

Kada ostale mame koje viđa u predškolskom, predlože izlazak sa puno belog vina, Emili je ZA! Ona čak sa sobom u provod vodi i svoju nevoljnu drugaricu Kejt (Toni Kolet). Sve počinje sa tračevima i ogovaranjem, ali pretvoriće se u veče koje ove dame nikada neće zaboraviti (iako su sve poprilično opijene).

 

foto: Promo

Blagim mešanjem ekscentričnog humora i realnih situacija, rediteljka Aleksija Džouns i scenaristkinja Džuli Rud donose nam buntovnu komediju koja će probiti sve barijere, ali neće iskvariti decu svojim šalama. Dame koje su titularno nazvane „Mame“ čine zaista impresivan tim, koji nam na isti način dočarava i urnebesne šale ali i srceparajuća otkrića. Zajedno, one dokazuju da je „mama“ mnogo više od obične reči – to je medalja časti.

 

makonda-tracker