Od 3. avgusta na redovnom repertoaru

Posle uloge agenta Stratona: Dominik Kuper ponovo u trci za novog Bonda (FOTO)

0

Novo filmsko ostvarenje, akcija "Stratton" od 3. avgusta naći će se na redovnom repertoaru bioskopa u Srbiji. Baziran je na prvoj od osam novela autora Dankana Falkonera, bivšeg člana britanskih specijalnih jedinica.

foto: Promo
foto: Promo

Glavnu ulogu u ovoj akciji igra Dominik Kuper koji je zamenio Henrija Kavila nakon njegovog odustajanja u poslednjem trenutku zbog izmena u scenariju koje mu se nisu dopale. Kupera pamtimo po ulogama u filmovima "Captain America", "Warcraft" i "Need for speed", a ovoga puta gledamo ga u potpuno drugačijoj priči, i to kao specijalnog agenta Britanske kraljevske mornarice Džona Stratona koji u saradnji sa Irskom obaveštajnom službom otkriva međunarodnu terorističku mrežu.

 

1 / 5 Foto: Promo

 

U filmu igraju i Tom Felton, Koni Nelsen i Džema Čan. Reditelj Sajmon Vest, poznat po filmovima "Con air", "The Expendables 2", "Lara Croft-Tomb Raider", veliki je fan Džejmsa Bonda što ga je i podstaklo na stvaranje priče o novom heroju.

Bond je jedini Britanski akcioni heroj, institucija, ali bio nam je potreban još jedan. Straton je suprotan Bondu. Realniji je, prljaviji, ali prizemniji i jednako zanimljiv", rekao je Vest (o Stratonu).

foto: Promo

Film "Stratton" naći će se na repertoaru u više od dvadeset bioskopskih dvorana u prvoj nedelji prikazivanja.

makonda-tracker