Na premijeru filma Žena sa slomljenim nosem uz MOBI kartu

1
Za premijeru filma Žena sa slomljenim nosem zakazanu za 1. septembar u Sava Centru od 20: 30 časova distributerska kuća Tuck, Sava centar, MTS i firma PSC po prvi put realizuju kupovinu ulaznica isključivo putem MOBI karte

Film Žena sa slomljenim nosem govori o Beogradu danas, kada se klatno energije i emocija posle godina ratova, destrukcije, mržnje – pomera na suprotnu stranu, ka životu, ponovnom otkrivanju ljubavi i prevazilaženju ožiljaka iz prošlosti.

Zapravo, film je komponovan od priča o neobičnim ljubavima koje spašavaju živote; inspirisan pozitivnom energijom ljubavi koja pobeđuje u naizgled neverovatnim okolnostima.

Scenarista i reditelj filma je Srđan Koljević, a glavne uloge tumače Nebojša Glogovac, Anica Dobra i Branka Katić. U ostalim ulogama nalaze se Vuk Kostić, Nada Šargin, Jasna Žalica, Nikola Rakočević, Dubravka Kovjanić, Vojin Ćetković, Ljubomir Bandović, Rada Đuričin, Miodrag Milovanov i Nikola Đuričko.

MOBI-Karta™ je novi servis koji omogućuje kupovinu ulaznica za različite događaje slanjem SMS poruke u odgovarajućem formatu na jedinstveni kratki broj 5000. MOBI-Karta™ se naplaćuje sa vašeg GSM računa, a dobijate je direktno na svoj mobilni telefon kao bar-kod ili numeričku šifru koju pokazujete prilikom ulaska na događaj. Naravno, na ulasku su postavljeni uređaji koji za par sekundi očitavaju Vašu kartu.

MOBI kartu za premijeru filma Žena sa slomljenim nosem kao korisnik MTS mreže možete obezbediti putem SMS-a tako što ćete poslati poruku sa tekstom ZENA 1 za 1 kartu ili ZENA 2 za 2 karte na broj 5000. Jednim sms zahtevom možete kupiti najviše dve karte. Cena MOBI- karte je 300 dinara, plus 60 dinara bez PDV-a za servisnu uslugu.

makonda-tracker