šuška se

Novi film o agentu 007 stiže 2019: Znate li ko će igrati Džejmsa Bonda?

0

Zvanično je potvrđeno da ćemo novi nastavak priče o tajnom agentu koji pije martini promućkan, a ne promešan gledati u novembru 2019. godine.

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Četrdesetdevetogodišnji Danijel Krejg svojevremeno je izjavio da bi radije prerezao vene nego ponovo igrao Džejmsa Bonda.

 

Nakon što je na zvaničnom profilu filmske franšize na Instagramu objavljeno kad se Džejms Bond vraća u bioskope, svima je u mislima isto. Glavno pitanje je isto kao i proteklih nekoliko godina - ko ovog puta seda u aston martin?

 

 

A post shared by James Bond 007 (@007) on

 

Pre nekoliko dana, američki mediji javili su da je britanski glumac izgleda promenio mišljenje i da će ponoviti svoju najpoznatiju ulogu u novom filmu čuvene franšize. Njujork tajms se poziva na reči dvaju izvora bliskih ekipi koja stoji iza filma, koji tvrde da je Krejgov povratak u tim završena stvar.

 

Ranije se spekulisalo da bi u odelo tajnog agenta 007 mogli da uđu i Tom Hidlston (koji je navodno prihvatio ulogu u seriji Noćni menadžer baš kako bi se odigrao tajnog agenta i preporučio se producentima filmova o Džejmsu Bondu) ili Tom Hardi, mamac za žene i dokazano spretan glumac u akcionim filmovima.

 

Producenti uvek nemilosrdni: Šta sve Hardi treba da uradi da bi postao Bond? (FOTO)

 

Ipak, Danijel Krejg se ni nakon svih ovih navoda ne oglašava, a to nije jedino što ostaje nepoznanica o ovom ostvarenju. Tako još uvek ne znamo ni ko će otpevati glavnu muzičku numeru, a u medijima se pojavila informacija da producenti žele da to bude Adel, čija je pesma pratila film Skyfall iz 2012. godine.

makonda-tracker