film

Film Bilo jednom u Veneciji stiže u bioskope

0

Film Bilo jednom u Veneciji počeće da se prikazuje od četvrtka, 27. jula u bioskopima

foto: Promo
foto: Promo

Stiv Ford (Brus Vilis) je privatni detektiv iz Los Anđelesa koji se povukao iz posla ali ne sasvim. Njegov profesionalni i privatni život se ruši kada njegovog voljenog psa ljubimca Badija ukrade ozloglašena banda. Čitav niz ludih okolnosti dovodi ga dotle da se kladi sa bandom, dok ga u isto vreme progone dva osvetoljubiva brata Samoanca, debelokožca i još nekoliko drugih mutnih likova.

Kažu da je pas najbolji čovekov prijatelj, a Stiv nam pokazuje koliko daleko je čovek spreman da ode da bi ponovo bio sa njim.

foto: Promo

Ovaj film gledaoci će moći da pogledaju u  Cineplexx Ušće Shopping Center, Cineplexx Delta City, Cineplexx Big, Roda Cineplex, Tuckwood Cineplex, Arena Cineplex (Novi Sad), CineStar Novi Sad, Cineplexx Kragujevac Plaza, Cineplexx Niš, Art bioskop "Aleksandar Lifka" (Subotica), Bioskop Ekran (Subotica), Kvart (Kraljevo), Art bioskop (Užice), LM Bioskop (Šabac), Cineplexx Mne Delta City (Podgorica) i Cadmus Cineplex (Budva), dok će se u Leskovačkom kulturnom centru film prikazivati od 03. avgusta.

foto: Promo

Poznatu glumačku ekipu koju čine: Brus Vilis, Džon Gudman, Džejson Momoa, Famke Jansen i mnogi drugi

 

 

makonda-tracker