Snimanje filma Šest dana mraka

U Srbiji se od polovine jula snima horor Šest dana mraka u kome učestvuje internacionalna ekipa glumaca
0
1 / 5

Snimanje filma Šest dana mraka u režiji Bendžamina Perija, reditelja iz Los Anđelesa koji je poznat po snimanju filmova sa Čakom Norisom, započelo je 11. jula 2010. godine. Ovo je američko-kanadsko-srpska koprodukcija sa velikim komercijalnim potencijalom i ugovorenom svetskom distribucijom. Premijera filma planirana je za 5. novembar 2010. godine u Srbiji, zatim u Južnoj Americi, a potom i širom sveta. U projektu učestvuje internacionalni kast među kojima su svetske zvezde - Lorena Rinkon, miljenica publike iz južnoameričkih serija, zatim ruska zvezda svih vremena Oleg Vidov, Lana Mej, koja je glumila u filmu Seks i grad, Šinejd Šenon Roše, Svetlana Petković, Ana Maljević, Piter Čafej, Uroš Urošević, Jasmina Dimitrijević, Miljana Kravić, Janko Cekić i mnogi drugi.

Film se snima na engleskom jeziku. Glavni producent, kao i scenarista, Dragan Danijel Vujić, kanadsko-srpskog je porekla. On je napisao mnoge televizijske serije i igrane filmove u Turskoj, a skoro je radio na visokobodžetnom igranom filmu Izgubljen grad u kome je glavnu ulogu imao holivudska zvezda Endi garsija koji je i režirao film.

Film se snima na lokacijama u Beogradu i Beočinu kao i na teritoriji Novog Sada.

Priča govori o neverovatnih 6 dana terora, zla i nesreće za koje eksperti tvrde da su suviše strašni da bi bili istiniti. Priča  Tanje J. je neobjašnjv nadprirodni fenomen koja će uplašiti svakoga! Žanr filma je psihološki triler.

 

makonda-tracker