Najnovije remek delo Kristofera Nolana

Premijera očaravajuće epske drame: Dunkirk stiže u domaće bioskope

0

Najnovije remek delo proslavljenog reditelja Kristofera Nolana premijerno dolazi na veliko platno bioskopa Cineplexx BIG Beograd, Cineplexx UŠĆE Shopping Center, Cineplexx Delta City, Cineplexx Kragujevac Plaza i Cineplexx Niš u sredu 19. jula u 20 časova.

foto: promo
foto: promo

Najbolja mesta vas čekaju, jer su karte za ovu uzbudljivu akcionu dramu već u prodaji na blagajni bioskopa.


Kristofer Nolan, režiser filmske trilogije „Mračni vitez“, „Početak“ i „Međuzvezdani“, predstavlja nam događaj koji je oblikovao naš svet, a sve pod snimateljskom palicom izvanrednog Hoyte Vam Hoytema, poznatog po filmovima „Međuzvezdani”, „Ona” i „Spektar”.


Radnja drame iz Drugog svetskog rata se odvija oko britanske vojske koja se povlači iz grada Denkerk 1940. godine. Priča prati vojnike savezničkih snaga iz Belgije, Kanade, Velike Britanije i Francuske, koji su odsečeni i opkoljeni od strane nemačke vojske za vreme bitke za Francusku. U doba krize i uništenja, opstanak je pobeda... Tokom evakuacije savezničkih snaga tada, spašeno je skoro 400.000 vojnika.


Glavne uloge u filmu tumače: Tom Hardi, Kilijan Merfi, Kenet Brana i Džejms Darsi.

 

Ne propustite epsku akcionu dramu koja će vas odvesti do istorijskog grada Denkerk i upoznati sa događajima tokom neverovatne bitke u ovom gradu.

makonda-tracker