Vesela žurka Lexington benda na Adi Ciganliji

U prepunom ambijentu kluba Time out na Adi Ciganliji grupa Lexington održala je promociju prvog albuma Kako je tako je, koji je naišao na velike simpatije publike
0
1 / 8 Foto: Promo

Kao pravi domaćini, momci iz Lexington benda dočekivali su zvanice, a potom su odsvirali četiri numere uz koje su pevali i igrali svi gosti. Veče je krunisano predivnom tortom i zabavom koja je potrajala do jutarnjih časova na prelepoj obali Ade Ciganlije.

Podršku najperspektivnijoj grupi u Srbiji pružile su mnogobrojne kolege: Milena Vučić, Dženan Lončarević, Ivana Selakov, Ogi Radivojević, Marina Tadić, Peđa D Boj, kompozitori i tekstopisci Bane Opačić i Alek Akeksov, ali i bivše farmerke Dragana Milošević i Mina Kostić sa suprugom Igorom.

- Prezadovoljni smo promocijom kao i uspehom koji je album postigao za tako kratko vreme. Zahvalio bih se svim prijateljima, saradnicima, kolegama i medijima, jer bez njihove podrške ne bismo bili u mogućnosti da se kao mlada grupa izdvojimo za tako kratko vreme. Drago mi je da ljudi vole naše pesme, a mi ćemo se truditi da se odužimo, kao i uvek, najkvalitetnijom muzikom - izjavio je za Story.rs pevač grupe Lexington Bojan Vasković.

Danilo Mašojević

makonda-tracker