Raspust počinje na nikad većem Tube Fest-u!

150 najpopularnijih jutjubera na ovogodišnjem festivalu jutjub kulure

0

Pripadnici kako tradicionalnih medija tako i influenseri sa društvenih mreža, okupili su se danas kako bi od organizatora trećeg po redu Balkan Tube Fest-a zvanično dobili prve informacije o celokupnom programu i propratnim dešavanjima na predstojećem festivalu jutjub kulture koji će se održavati u Sava Centru – 24. i 25. juna.

foto: Andrej Nihil
foto: Andrej Nihil

Na konferenciji za medije govorili su organizatori i generalni sponzori festivala, koji su ovom prilikom objasnili kako iz godine u godinu festival sve više raste, navodeći da će tako biti i ovaj put, kada se spisak učesnika proširuje i na jutjubere iz Makedonije.

 

Kao uveritira za „E Clash“ (Gaming&IT event) na ovogodišnjem festivalu, biće organizovani turniri u najpopularnijim e-sport naslovima današnjice – LOL i CS:GO. Spremljen je do sada najveći nagradni fond! Kvalifikacije će se održati 17. i 18. juna, a prijave traju do 16. juna (na vebsajtu festivala će biti objavljeni detalji). Završni turnir će se održati 24. i 25. juna na samom Balkan Tube Festu.

 

Predviđen je i turnir u najpopularnijim igricama o najvažnijoj sporednoj stvari na svetu – FIFA i PES (prijave putem http://www.fudbalica.com/), a partneri na projektu - organizovaće u holu i stejdž sa intervjuima, muzikom, igrama...

Iako je TubeFest2017 prvenstveno festival za mlade, ni roditelji nisu isključeni. Na panelu o bezbednosti dece na Internetu pričaće se o svim nedoumicama, informacijama i sigurnosti uopšte kako bi mame i tate znale kako da edukuju svoje mališane.


Tokom 48 sati festivala, prodefilovaće preko 150 najpopularnijih jutjubera regiona što putem zvaničnog programa, što kroz propratna dešavanja.

Free to play računari, okršaji u Clash royal-u, DJ-evi, druženje sa jutjuberima, nagradne igre, takmičenja i još mnogo toga su, pored zvaničnog programa, samo neki od elemenata najvećeg festivala jutjub kulture u regionu, stoga nabavite karte na vreme putem GigsTixa ili na blagajni Sava Centra.

 

makonda-tracker