humanost na prvom mestu

Pevaju za gladne: Lena, Jelena, Nevena Božović, Sale Tropiko i Bojan Leksington u istoj pesmi

0

Poznati muzičari okupili su se kako bi zajedno pomogli humanitarnu akciju za obezbeđivanje obroka siromašnim sugrađanima.

foto: Promo
foto: Promo

Lena Kovačević, Jelena Tomašević, Nevena Božović, Sale Tropiko i Bojan Leksington zajedno su otpevali pesmui Voli, voli, voli, autora Andreja Andrejevića (muzika i arnažman) i Violete Sandić (tekst), kako bi pomogli prikupljanju sredstava za crkvene kuhinje, u kojima se svakodnevno hrani više od 2.000 ljudi.

 

Duži niz godina Versko dobrotvorno starateljstvo aktivno se bavi problemom gladi i nastoji da najugroženijim sugrađanima obezbedi kvalitetan kuvani obrok svakog radnog dana. Preko dve hiljade ljudi dobije šansu da se prehrani u crkvenoj kuhinji, ali je neophodan novi priliv sredstava kako bi moglo da se nastavi sa obezbeđivanjem hrane.

 

U cilju podizanja svesti o ovom aktuelnom problemu snimljen je spot za pesmu "Voli, voli, voli". Ova dirljiva pesma govori o ljubavi prema bližnjima kao i o neophodnoj pomoći za one koji su najugroženiji.

 

Uveden je i sms broj 2844 – jedna poruka obezbeđuje jedan obrok. Info telefon za sve koji žele da doniraju namirnice: 011 2182 776.

 

Pogledajte spot:

 

 

makonda-tracker