provod koji volite

EXIT LETO LJUBAVI SE NASTAVLJA: Još dva dana do Revolution Festivala

0

Još samo dva dana deli nas od spektakla u Temišvaru. Pogledajte satnicu, odaberete omiljene izvođače i napravite svoj plan za treće izdanje Revolution festivala!

foto: Promo
foto: Promo

Naoružajte se energijom i ne propustite pravo festivalsko iskustvo koje će trajati 72 sata bez prestanka u Muzeju sela u Temišvaru!

 

EXIT Leto ljubavi je već počelo i nastavlja se na Revolution festivalu od 1. do 3. juna. Spektatularno zagrevanje pred EXIT festival biće održano u Muzeju sela, gde ćemo tri dana uživati u nastupima nekih od najtraženijih i najvećih muzičkih zvezda današnjice, radionicama za sve uzraste, zoni za igranje dece i odraslih, panelima, cirkuskim predstavama, afterpartijima i brojnim drugim sadržajima.

 

Na glavnoj, Music Guru bini, Electronic Apex i Gaia Trance stejdžu plesaćemo do ranih jutarnjih časova uz sjajne Rudimental DJ Set, LTJ Bukem, Delta Heavy, ICICLE (Shogun Audio), Dubfire, Lee Buridge, Barac b2b Gescu i mnoge druge. Ljubiteljima tvrđeg zvuka predstaviće se Eluveitie, Dubioza Kolektiv, GBH, Alternosfera, Repetitor, Brigada Artistica Urbana koji su se okupili posle mnogo godina zbog nastupa na Revolution festivalu, Gojira + Planet H i mnogi drugi i to na dve bine – Music Guru i Extreme stejdžu. Posetite LUNATICA zonu, Revolucionarni Grad različitih umetničkih sadržaja, dnevnih i noćnih cirkuskih predstava i mnogih drugih zanimljivih programa.

foto: Promo

 

Članovi benda Dubioza Kolektiv pozvali su fanove na Revolution festival pesmom: bit.ly/DubiozaKolektivRevolution

 

Pridružite nam se i tokom specijalnog dnevnog programa učeći različite vrste plesova na plesnim radionicama, budite deo “Čistilišta” Revolution festivala, zgrabite svoje svetlosne mačeve i unesite se u uloge Džedaja i Sitova, usudite se da potpuno promenite svoj stil u Barber Stop-u ili Princess make up salonu, povedite decu i zajedno sa njima istražujte jezero, zanimljive životinje i iskoristite priliku da vam bude zabavno tokom celog dana.

Non-stop program festivala pruža pregršt izbora – omogućava vam da se opustite u chill zonama na ležaljkama razapetim među drvećem, da se bavite sportom u sk8 parku ili jednostavno uživate u umetnosti koju donosi specijalna postavka umeničke zone DEV9T.

 

 

Najpovoljniji turistički paketi za sigurno uživanje na festivalu

 

Na svega 140 km od Novog Sada i Beograda, 50 km od Vršca, Zrenjanina, Kikinde i mnogih pograničnih mesta nalazi se živahni grad na uspavanoj reci, Temišvar, grad Revolucije.

Exit trip nudi vam da najlakše i najbrže stignete do Temišvara iz svog grada i smestite se na domak samog festivala. Trodnevne ulaznice za Revolution festival po ceni od 2690 dinara možete obezbediti putem sledećeg linka https://www.exittrip.org/rs/ulaznice-revolutionfestival. Paket koji obuhvata ulaznicu za festival, povratnu autobusku kartu do Temišvara i smeštaj u festivalskom kampu može se naći po ceni već od 6190 dinara, a ukoliko želite da se smestite u nekima od najboljih hostela u Temišvaru možete ih rezervisati po ceni već od 1290 dinara ili obezbedite hotelski smeštaj po ceni od 2190 dinara. Povratnu autobusku kartu do Temišvara možete kupiti za 2990 dinara nezavisno iz kog grada polazite.

 

EXIT tim ove godine spojio je čak četiri festivala u regionu u jedinstveno EXIT Leto ljubavi 2017.

Nakon Sea Star festivala koji je bio održan od 25. do 28. maja u Umagu, sledi Revolution festival u Temišvaru od 1. do 3. juna, a odmah nakon EXIT festivala od 5. do 9. jula i specijalnog nastupa sastava The Killers na nultom danu festivala na Petrovaradinskoj tvrđavi u Novom Sadu sledi četvrto izdanje Sea Dance festivala od 13. do 15. jula na Jazu u Budvi.

 

 

 

 

 

 

makonda-tracker