verni saputnik

Cosmo slavi 13. rođendan, a vi ste pozvani na žurku koja uključuje najbolje koktele, puno smeha i razigrane kukove!

0

U rođendanskom broju Cosmopolitana očekuje vas mnoštvo interesantnih tema zbog kojih će ovo leto biti nemoguće ispustiti magazin iz ruku.

foto: Promo
foto: Promo

Bilo da ste planirali odmor na nekoj od prelepih plaža ili na žurkama pod otvorenim nebom, Cosmo će biti vaš verni saputnik u tim avanturama!

 

Ukoliko ste ipak među onim vrednicama koje će najtoplije dane provesti u kancelariji, ne očajavajte! Specijalno za vas otkrivamo korake do zagarantovanog uspeha, ali dajemo vam i vetar u leđa da krenete na najvažniji put - onaj na kojem ćete ostvariti svoje snove. Upravo o toj temi govori i predivna Tamara Kalinić, globalna modna influenserka koja krasi naslovnu stranu rođendanskog broja i čiju ćete pokretačku energiju osetiti kroz ceo magazin.

 

Nakon što dobijete potrebnu motivaciju za dalji rad i građenje imidža jake, nezavisne žene, ne zaboravite da je na kraju dana ipak važno i pronaći sebe u zagrljaju pravog muškarca. Da bi vam ti trenuci dugo ostali u sećanju predlažemo vam tehnike koje će produžiti vaše zadovoljstvo - magičnu tantru koja pokreće kruženje seksualne energije.

 

Poslednje stranice donose dosta zabave i to u Cosmo stilu! Zato se prepustite zabavi i potražite novi broj Cosmopolitana na kioscima, već danas!

makonda-tracker