Vuk Kostić i Viktor Savić na Divastated partiju

0
Dva predstavnika našeg glumišta, Vuk Kostić i Viktor Savić, eminentni glumci koji su se za veoma kratko vreme upisali u listu domaćih najboljih aktera, nastupiće na trećoj, letnjoj Divastated žurci na beogradskom splavu Plastic Light.

Vuk Kostić je mezimac slavnog Emira Kusturice. Sin je poznatog filmskog glumca Mihajla Pljake Kostića. Glumom se bavi od svoje šeste godine. Igrao je našim najboljim filmova, kod najboljih reditelja. Apsolutnih 100, Mala noćna muzika, Život je čudo, Klopka, samo su neki od filmskih ostvarenja kojima je Kostić svojom fenomenalnom glumom dao pečat. Stalni je član ansambla Narodnog pozorišta. Osim glume, Vuk ima još nekoliko pasija. Ljubitelj je lova, ribolova, ronjenja, podvodnog ribolova, jedrenja i karatea. A u četvrtak na Divastated žurci kaže da će puštati neku repčugu.

Njegovog kolegu, Viktora Savića smo upoznali u seriji Košarkaši pre pet godina. Potom smo ga gledali u poznatom filmu Optimisti, te seriji Mješovit brak, potom u filmu Vladimira Paskaljevića Đavolja varoš. Uskoro ćemo ga gledati u filmu Šišanje.

Svaki četvrtak na Plastic Lightu drugačiji je od prethodnog, ali je kvalitet provoda neizostavan. Poznati pokušavaju da se prilagode vašem muzičkom ukusu i malo nametnu svoj, svežim ili provereni hitovima. Bitan deo večeri je i DJ Me High Low koji je podrška onima koji se oprobavaju u njegovom poslu, ali i onaj koji nas svojim izborom muzike zabavlja do ranog jutra.

makonda-tracker