od 12 do 20h

U nedelju 21. maja: Supernatural festival na Ada Huji

0
Nastupaju Lollobrigida, Irie FM, Kanda Kodža i Nebojša, Nikola Vranjković kao i Dečiji hor Čarolija i Leontina, DF hor u okviru dečijeg programa.
foto: Promo
foto: Promo

Predstojedeg vikenda u nedelju 21. maja održava se drugi dan ovogodišnjeg

Supernatural festivala na Adi Huji.

 

Program jedanaestog po redu Supernatural festivala obećava dobru zabavu za sve uzraste. U okviru muzičkog dela festivala nastupaju dečiji hor Čarolija i Leontina, DF hor, Lollobrigida, Irie FM, Kanda, Kodža i Nebojša i Nikola Vranjković, dok de festival obeležiti i predstavljanje autentične gastronomije Srbije i brojna dešavanja sa ciljem da podignu svest o važnosti očuvanja životne sredine i upoznaju posetioce festivala sa zdravim i ekološkim životnim stilovima.

 

Zelena pijaca hrane autentičnih proizvoda Srbije najvišeg kvaliteta, okupide mala poljoprivredna gazdinstva iz okoline Beograda, Velike Plane i Leskovca koji još uvek čuvaju stare sorte voda i povrda, uzgajivače autohtonih rasa domadih životinja sa Stare Planine. Pijaca de predstaviti “Slow food” koncept

pristupa hrani i domade delikatese proizvedene po tradicionalnim  ecepturama. Deo pijace bide i otvorena kuhinja gde de renomirani majstori kuhinje pripremati gurmanske zalogaje za sve sladokusce.

foto: Promo

Zelena zajednica ekoloških organizacija upoznade posetioce sa svim aspektima zaštite životne sredine, Welness radionice kapuere, joge, masaže, izložba lekovitog i aromatičnog bilja promovisade harmoniju

duha i tela, Danube Village upoznade sve zainteresovane sa biodiverzitetom i ekoturizmom na Dunavu, dok de radionice za decu kroz zabavu i igru upoznati mališane kako se sadi lekovito bilje, lavanda, ruzmarin, majčina dušica, zašto su važne pčele i kako da kroz veselu potragu za blagom otkriju važna znanja za zdraviju i zeleniju planetu.

 

Na dan festivala do 14H za decu i roditelje ulaz de biti besplatan. Podsedamo i da sve karte prethodno kupljene za 23. april važe 21. maja.

makonda-tracker