Slavica Ćukteraš: Ekskluziva i Mrgud u remiks verzijama

0
Cherry music party novi je oblik zabave koji spaja naizgled nespojive muzičke žanrove. Reč je o kombinaciji house zvuka i međunarodnih hitova ove muzike sa hitovima popularnog folk pravca posebno adaptiranog u house remiksima.

Na prvom Cherry partyju nastupiće DJ Sasha Dee, DJ Kizami, DJ Marko Shpanac i DJ Bane Paunović, kao predstavnici house zvuka, a nove remikse hitova Zvezda Granda izvešće Slavica Ćukteraš, Saša Kapor i Radmila Manojlović. Cherry party je zakazan za petak 18. jun u Belexpo centru od 22 časa pa sve do ranih jutarnjih sati.

- U početku projekat nisam shvatila veoma ozbiljno. Kada sam prvi put preslušala pesme Ekskluziva i Mrgud u remiks verzijama, bila sam prezadovoljna jer sam dugo želela da neka od mojih pesama dobije pravi remiks. Imala sam tu sreću da sarađujem sa pravim profesionalcima, nadam se da ću biti u prilici da neki novi remiks uvrstim na moj album – govori Slavica Ćukteraš, koja će biti jedna od Zvezda Granda, koja će nastupiti na zanimljivo osmišljenom partiju.

Danilo Mašojević

makonda-tracker