Poznate dame u duhu Njujorka

Brend Maybelline New York bio je jedan od sponzora premijere filma Seks i grad 2, a tom prilikom Maybelline NY je za sve obožavaoce ovog filma spremio pregršt iznenađenja.
0
1 / 6

Dame su bile u prilici da saznaju kom tipu junakinje iz istoimenog filma pripadaju, testirajući se kroz vrlo zanimljiv i jednostavan kviz. Kako je glavni junak filma Zverka, bio je osmišljen i zanimljiv kviz za muškarce, a pobednicima u obe kategorije sledovali su zanimljivi pokloni.

Kao i na svim svetskim premijerama, tako je i na ovoj za gošće organizovan pink tepih ispred velikog panoa sa motivima Njujorka, ispred kog su dame mogle da se slikaju. Bilo je i organizovano i slikanje ispred panoa sa likovima Keri, Šarlote, Mirande i Samante, pa su prisutne gošće mogle i na taj način zasijaju kao prave zvezde, a ove fotografije se mogu videti na sajtu www.zasijajkaozvezda.com. Zanimljivim panoima za fotografisanje nisu odolele ni mnoge poznate dame koje su bile oduševljene dobro osmišljenom promocijom.

Ono što je Maybelline New York posebno istaklo na premijeri jeste prodajno mesto, koje je damama i devojkama omogućilo da isprobaju i kupe svoje omiljene proizvode.

makonda-tracker