posebno veče

Čarobni spoj koji inspiriše: Muzika i moda udruženim snagama napravili pravi spektakl!

0
Sinoc je u prepunoj Sali Beogradske Filharmonie, u organizaciji agnecije FABRIKA, odrzan humanitarni, kulturno modni dogadjaj kao nastavak serijala MUZIKA&MODA, ovog puta sa svetskim umetnicima iz regiona., sa prvenstvenim ciljem da se promovise klasicna muzika koja kod nas, pre svega u medijima, nema mesto koje zasluzuje.
foto: Promo
foto: Promo

Boris Ćalić, modni kreator iz Crne Gore koji je diplomirao na prestiznoj akademiji za modu u Velikoj Britaniji, gde je sticao iskustvo, izmedju ostalog I kao asistent Roksande Ilinčić

 

Jadranka Jovanović, mecosopran u pratnji prof. Nikole Rackova-operska diva koja je sa izuzetnim uspehom nastupala na operskim scenama širom celog sveta, od Milanske skale do koncerta koji je pre 2 godine imala u Karnegi holu

 

foto: Promo

 

Olgica Gjorgieva iz Makedonije-jedna od najpoznatijih modnih kreatorki iz Makedonije i sa internacionalnom karijerom. Pored brojnih poznatih licnosti, oblači i pijanistkinje i umetnice klasične muzike.

 

foto: Promo

 

Aleksandar Simić je kompzitor i pijanista sa izuzetnom Internacionalnom karijerom izmedju ostalog je komponovao za Ujedinjene nacije, Nasa je specijalno za njegov serijal 12 kompozicija, 12 zodijackih znakova kreirala video zapise sa njihovim originalnim snimcima vasione. Jela Mihailović, Jela Čelo je održala veliki broj koncerata širom celog sveta, prošle godine je svirala na glavnom crvenom tepihu na dodeli Oskara, u okviru Kameronove fondacije….

 

Ivica Skoko, vodeci modni kreator iz Hrvatske

 

foto: Promo

 

Ratmir Martinovic, pijanista iz Crne Gore je trenutno spada u vodeće svetske pijaniste, redovni je Profesor na Muzickoj Akademiji u Novom Sadu….

 

foto: Promo

 

Verica Rakocević, najpoznatija Srpska modna kreatorka sa Internacionalnom karijerom. Nastupala je 2 puta na Rimskoj Nedelji visoke mode, Milanskom Fashion weeku…..

 

Srpska medijska scena je bombardovana i kontaminirana “estradnim zvezdama” bez pokrića koje svoju karijeru i ogromnu zastupljenost u medijima zasnivaju na skandalima, razgolićenosti i neukusu.

 

Predstavljanjem vrhunskih umetnika koji su sinoć pokazali zbog cega su izuzetno cenjeni u inostranstvu i širom sveta želimo da nametnemo prave vrednosti koje ce adekvatnom promocijom izgurati one koji to ne zaslužuju. Svi umetnici i muzičari i modni kreatori su ispraćeni gromoglasnim aplauzom, što je pokazatelj da prave vrednosti i te kako nalaze put do publike koja je željna kulture života.

 

 

makonda-tracker