SKC

Ulaz je slobodan: ONI zatvaraju ovogodišnje Aprilske susrete! (FOTO)

0
Last Trill, Popečitelji, E-Play, Jarboli i Trese. Lupa. Udara. zatvaraju ovogodišnje Aprilske susrete u SKC-u...
foto: Promo
foto: Promo

Last Thrill (21 sat)


Bend Last thrill sastavljen je od iskusnih muzičara koji više od dve decenije sviraju na beogradskoj sceni (Eyesburn, Good eye closed ...) Kaja, bass, Nikola, gitara, J.J. vokal i Boske, bubanj. Bend gaji Heavy R'n'R zvuk, a u pripremi je album koji izlazi krajem godine.

foto: Promo

Popečitelji (21:45)


Popečitelji na svojim koncertima promovišu singlove "Kroz" i "Bum!", sviraju muziku sa dosadašnjih izdanja i uredno iznenade publiku nekim novim numerama. Braći Furunović se nakon skoro 20 godina ponovo pridružio Ivan Cvetković koji je bio prvi bubnjar u ovom bendu. Popečitelji ovih dana vredno rade na novoj muzici i uskoro ulaze u studio.

foto: Promo

E-Play (22:40)


E-Play je srpski alternativni sastav iz Beograda, osnovan 1998. godine. Vrlo jedinstvenog zvuka kojeg karakterišu distorzirani bas, drum & bass ritmovi i nežne - atmosferične gitare, ovaj bend veoma brzo nalazi svoje mesto na srpskoj rok sceni. Sastav E-Play iza sebe ima četiri studijska albuma, veliku listu samostalnih i festivalskih nastupa. Nedavno je izbacio novi singl pod nazivom "Da budemo samo dobro" koji vec uveliko osvaja srce publike. Ova grupa najavljuje novi album za 2017. godinu. Bend je nedavno završio i novi vizuelni identitet za koji je zadužen poznati fotograf Nebojša Babić.

foto: Promo

Jarboli (23:35)


Na koncertima Jarbola stvara se osećaj zajedništva i komunikacije između publike i muzičara, vazduh postaje gust od nabijene energije i pozitivnog osećaja koji traje dugo posle završetka koncerta. Koncerti Jarbola su jedan kompletan događaj bez mnogo scenskih pomagala zasnovan na sviračkom umeću, iskustvu na sceni, harizmatičnosti muzičara i spremnosti da se podeli radost sviranja sa publikom.

foto: Promo

Trese. Lupa. Udara. (00:30)


Ad-hoc postavu čine Koja (Disciplin A Kitschme, ovog puta solo gitara+ vokal), Švaba (Električni orgazam, The Restless, bas+ vokal) i Vul (Disciplin A Kitschme, bubnjevi + vokal). Prateće vokale obezbeđuju Manja (Disciplin A Kitschme) i Đurđica (The Restless). Repertoar TLU, kako i samo ime kaže, baziran je na Kojinoj muzici (na tekst Gorana Gajića) iz filma "Kako je propao rokenrol", ali ponekad uključuje i srodne rock-standarde. U novembru 2016. TLU su objavili i novi singl pod nazivom "Beži!".

foto: Promo

Ulaz je slobodan, SKC, četvrtak 6. spril u 21 sat, velika sala.

makonda-tracker