Milan Stanković u žiriju Cityvizije

U susret Pesmi Evrovizije u beogradskom šoping molu Delta City održano je treće tradicionalno takmičenje u evrovizijskim karaokama Cityvizija
0
1 / 9 Foto: Promo

Voditelj programa bio je vidno raspoloženi glumac Zoran Pajić, a prisutne je na početku zabavio predstavnik Srbije na Pesmi Evrovizije Milan Stanković, otpevavši pesmu Ovo je Balkan, sa kojom će braniti boje Srbije u Oslu.

Zatim se četrnaest takmičara borilo za vredne nagrade, a na takmičenju su se mogle čuti različite pesme koje su prethodnih godina bile na Evroviziji, kao što su Molitva, Lane moje, Oro, Ovo je Balkan, Believe, My number one i mnoge druge.

U sastavu specijalnog žirija bili su Extra Nena, Milan Stanković, Ana Milenković i Sonja Blagojević koji su odlučili da se u superfinale plasiraju Emilija Božović koja je pevala pesmu Believe od Dime Bilana, zatim Nikola Bokun koji je otpevao Lane moje od Željka Joksimovića, kao i prošlogodošnji pobednik Željko Sarić, koji je izveo Lejlu od Harija Varešanovića.

U superfinalu pored žirija, koji je bio pojačan Dijanom Hrubik predstavnicom Delta City-ja, svoj glas dala je i brojna publika koja je pratila samo takmičenje. Glasovima publike i žirija za pobednicu treće Cityvizije izabrana je Emilija Božović, drugo mesto osvojio je Nikola Bokun, a treće Željko Sarić. Pobednica, ali i dvoje ostalih superfinalista dobili su vredne vaučere iz City Friend lojaliti programa, kao i po dve karte za koncert popularne pevačice Ane Stanić.

makonda-tracker