NE PROPUSTITE!

Nastavak legendarnih Štrumpfova

0
Danas je u restoranu McDonald’s Bezistan održana konferencija za novinare na kojoj je najavljen novi bioskopski nastavak legendarnih Štrumpfova.
foto: Promo
foto: Promo

U trećem nastavku ovog popularnog animiranog serijala, Štrumpfeta će se uz pomoć tajanstvene karte i u pratnji svojih najboljih prijatelja (Trapa, Kefalo i Gruber) upustiti u uzbudljivu avanturu kroz Zabranjenu šumu ispunjenu magičnim stvorenjima kako bi pronašla misteriozno skriveno selo pre

nego što to učini zločesti čarobnjak Gargamel.

 

Upustivši se na ovo neverovatno putovanje ispunjeno uzbuđenjima i opasnostima, naši junaci uskoro će otkriti najštrumpfastičniju tajnu u svojoj istoriji.

 

Dragan Vujić Vujke, Tamara Aleksić, Slobodan Boda Ninković, Anđela Jovanović, Bojan Perić, Anđelka Prpić, Srđan Timarov, Iva Stefanović, Đorđe Stojković i mnogi drugi predstavljaju samo deo ekipe koja je sinhronizovala film, kojoj se pridružio I veliki broj ličnosti iz javnog života, kojima gluma

nije primarno zanimanje, poput Sandre Perović,Vladimira Jelića , Saše Plaćevića – Dr Feelgooda, Milana Gromilića , Inspektora Blaže i Milana Inića Yasserstaina.

foto: Promo

Veliku pažnju glumaca Bojana Perića i Tamare Aleksić privukle su danas prikazane figurice plave družine, koje će se od 31.marta naći u svim McDonald’s restoranima u Srbiji u okviru Happy Meal ponude. Domaćini konferencije Marina Trnavčanin - marketing kordinator restorana McDonald’s i Dragana Tešić - izvršni direktor distributerske kuće Con film su svim prisutnima poželeli dobrodošlicu.

 

Glumci koji su pozajmili glasove junacima: Bojan Perić - Kefalo, Tamara Aleksić - Štrumpfeta, Đorđe Stojković – Trapa, Dragan Vujić Vujke - reditelj sinhronizacije koji se našao i u ulozi Gargamela istakli su da je novi nastavak filma fantastičan i da od njega očekuju mnogo. Posebno su naznačili oduševljenje 3D momentima u filmu.

makonda-tracker