Minus žurka u SKC-u

0
U petak 14. maja biće održana Minus žurka u velikoj sali SKC-a sa početkom u 22 časa, a nastupiće Barem, Fabrizio Maurizi i specijalni gost Luka Morini
foto: promo
foto: promo

Barem je mladi umetnik iz Argentine, čiji je energični muzički stil oblikovao grad u kome je odrastao - Buenos Aires. Od 2003. godine potpuno se posvećuje DJ-ingu i produkciji elektronske muzike. Posle turneje 2006. godine, tokom koje je nastupao širom Evrope i Amerike, Barem postaje svetska senzacija i miljenik publike. Istovremeno, stiče visoku reputaciju u okviru Minus kolektiva, u kome postaje jedan od najperspektivnijih članova. Danas, Baremov jedinstveni groovy minimal, baziran na hipnotišućim bas linijama i ritmičkim elementima njegovih argentinskih korena, pretstavlja potpuno novo i nezaboravno muzičko iskustvo publici širom sveta.

Fabrizio Maurizi je zahvaljujući muzičkom obrazovanju i specifičnom stilu koji predstavlja kombinaciju detroitskog tehna i berlinskog minimala postao rezident najboljih klubova u zemlji i deo Minus porodice. Poznat po lucidnim vokalima i ritmičkim basovima niskih frekvencija koji publiku iz tame kluba izvode na podijum za igru, Fabrizio podiže atmosferu na viši nivo.

Luka Morini se muzički oblikovao na ilegalnoj italijanskoj tehno sceni. Njegov muzički pravac može se opisati kao savremena haus muzika u neobičnom miksu inovativnih ritmova i zvukova. Poslednjih godina, Luka je fokusiran na produkciju, što mu je donelo veliku popularnost, a tokom 2009. godine objavio je devet EP izdanja za nekoliko nemačkih i italijanskih izdavačkih kuća.

TAGOVI: SKCDJ nastup
makonda-tracker