Za jedinstvenu interpretaciju različitih žanrova

Oskar popularnosti za Jasnu Đokić: U mom poslu, važno je razlikovati se (FOTO)

0
U velikoj sali beogradskog Doma Sindikata, 15. marta 2017. godine, uručen je Oskar popularnosti pod nazivom "Prvi Oskar Srbije" najuspešnijim i najistaknutijim javnim ličnostima Srbije i Balkana.
foto: Promo
foto: Promo

Ovaj događaj je još jednom dokazao koliku popularnost uživaju domaće i regionalne zvede na našim prostorima.

 

Jedna od dobitnica Oskara popularnosti, inače priznata vokalna solistkinja Radio Televizije Srbije, Radio Televizije Vojvodina i Radio Beograd-a, Jasna Đokić koja se može pohvaliti i počasnom titulom Dama, istakla je da je velika čast dobiti ovo "Svetsko - a naše" priznanje, i nastupati sa svojim renomiranim kolegama.

Ova nagrada je još jedna potvrda za moj trud, rad, nesebičan doprinos muzičkoj kulturi, za jedinstvenu interpretaciju različitih žanrova i jedinstven stil u muzici.

 

U mom poslu, važno je razlikovati se od ostalih i ostaviti svoj pečat da bi te drugi poštovali i cenili", izjavila je Jasna Đokić i dodala:

 

"Hvala medijima i organizatorima ovog događaja što su me nominovali i nagradili. Hvala našoj poznatoj modnoj kreatorki Jasmini Marković što se večeras pobrinula za moj izgled."

1 / 6 Foto: Promo

 

Ovo zlatno priznanje uručeno je sinoć mnogim javnim ličnostima u različitim kategorijama: čuvaru narodne muzike Merimi Njegomir, emiiji "Žikina Šarenica", Ivani Jordan, Bojanu Maroviću, Milanu Topaloviću Topalku, Neveni Božović i drugima.

makonda-tracker