humanost na delu

Izložba za pomoć mladoj košarkašici

0
U petak 10. marta sa početkom od 19h biće održana humanitarna izložba umetnika koji su donirali svoja dela kako bi doprineli lečenju Jelene Zorić (26).
foto: Promo
foto: Promo

Na humanitarnoj izložbi ćete imati prilike da vidite dela preko 30 naših umetnika, među kojima su Tatijana Pirović, Ivana Grubić, Veliborka Bajić, Magdalena Pavlović, Veljko Lalić, Petar Sibinović, Vladimir Lalić.

Postavka će biti otvorena od 10.marta do daljnjeg u prostorijama Beo Art House-a na Vračaru, Neimar, ulica Internacionalnih brigada 87.

 

Jelena je dugogodišnja košarkašica. Zahvaljujući svojoj sportskoj stipendiji završila je koledž u Americi. Nakon zavšenih studija se vratila u Beograd da nastavi svoju karijeru.

 

foto: Promo

Jula 2016. zbog učestalih i jakih glavobolja, višečasovnog nespavanja, nesigurnog hoda i zujanja u ušima, posetila je lekara. Tada joj se život okrenu za 180 stepeni. Rezultati lekarskih analiza su pokazali tumor na mozgu.

Jelena je do sada imala tri operacije, dve nisu ispunile uslov za zračenje, dok su se nakon treće uslovi stvorili i omogućili joj da ode na neophodna zračenja kojih je do sada imala 33. Jelenu čeka još jedna operacija i veliki broj hemoterapija, kao i rehabilitacija.

 

foto: Promo

Pomozimo ovoj mladoj košarkašici koja trenutno igra najvažniju utakmicu u životu da i ovaj put odnese pobedu.


Sva prikupljena sredstva od prodaje umetničkih dela, biće iskorišćena za operaciju i lečenje Jelene Zorić

Slanjem broja 241 na 3030 takođe možete pomoći Jeleni!

Save

makonda-tracker