TV B92 odbranio titulu teniskog šampiona

Na teniskom turniru Telekom Srbija Medija Open koji je već drugu godinu za redom organizovao Telekom Srbija u susret predstojećem ATP turniru u Beogradu, nakon neizvesnih i uzbudljivih mečeva predstavnika vodećih televizija i štampanih i drugih medija u ulozi
0
1 / 4

Tokom celog finalnog meča lomio se rezultat što je potvrdilo da Milan Bošković i Igor Miklja slove za najbolje tenisere među novinarima. Konačni rezultat u produženom setu bio je 9:6.

- Nije bilo lako odbraniti prošlogodišnju titulu s obzirom na činjenicu da sam u finalu igrao sa mojim kolegom Mikljom za koga znam da odlično igra tenis. Svakako divno je bilo učestvovati na Telekom Srbija Media Open turniru koji je je i ovaj put besprekorno organizovan i sa te strane odlična uvertira za ono što nas očekuje na ATP turniru. Braniću titulu i sledeće godine – rekao je nakon pobede Milan Bošković.

Pehare na Telekom Srbija Medija Open-u uručili su direktor Sektora za PR Telekoma Srbija Milica Amidžić i direktor predstavnistva kompanije Sony Ericsson u Srbiji Želimir Jurčić, a takmičari koji su se plasirali na prva dva mesta, nagrađeni su mobilnim telefonima Sony Ericsson poslednje generacije i teniskom opremom. Prigodne nagrade uručene su i svim ostalim učesnicima koji su pokazali izuzetnu borbenost i želju za pobedom.

Telekom Srbija je i ove godine generalni sponzor Serbia Open ATP turnira.

makonda-tracker