Izložba Anamarije Vartabedijan

Neno Belan i Fiumens: Ovo su najbolje koncertne fotografije u proteklih 10 godina! (FOTO)

0
Izložbu Anamarije Vartabedijan biće održana u subotu 11. marta, sa početkom u 16 sati, u okviru koje će se naći izbor najboljih 50 fotografija velikog formata koje su nastale na koncertima Nene Belana i Fiumensa (i Mediteranskog orkestra) u proteklih 10 godina u Srbiji i Hrvatskoj.
foto: Anamarija Vartabedijan
foto: Anamarija Vartabedijan

Anamarija Vartabedijan je bila službeni fotograf i dva velika koncerta u Domu sportova u Zagrebu održana 2016. godine povodom 30 godina karijere Nene Belana i 2017. godine povodom 20 godina postojanja benda Fiumens.

 

foto: Anamarija Vartabedijan

Izlozba se priredjuje povodom koncerta kojim se obelezava 20 godina zajednistva Nene Belana i Fiumensa istog dana 11. marta u 21 sat u Mikser House-u.

foto: Anamarija Vartabedijan

Anamarija Vartabedijan ovom izložbom obeležava 10 godina prijateljstva i fotografisanja Nene Belana i Fiumensa kojima je poslednjih godina i službeni fotograf. Ove godine Anamarija obeležava i desetogodišnji rad na afirmaciji i prezentovanju umetničkog izraza u žanru dokumentarne koncertne rok fotografije, koji je dokazan kroz kontinuiranu izložbenu aktivnost u muzejima, galerijama i kulturnim centrima širom Srbije i regiona.

foto: Anamarija Vartabedijan

Njene fotografije su otisak trenutka i autentična prezentacija događaja, stvarnih pojava, portreta, atmosfere i ličnosti, nastojanje da se sa koncerta prenese sopstveni doživljaj emocije, energije, poruke i ideje rokenrola koja uvek stremi ka slobodi, prijateljstvu, ljubavi i miru.

 

foto: Promo

Izložba koncertnih rok fotografija - Neno Belan i Fiumens "Jer je pesma deo nas – mojih 10 godina", od 11. do 16. marta 2017. godine, Mikser House, (Karađorđeva 46, Beograd).

makonda-tracker