POP KULTURA

Razigravanje pred najrazigraniji festival u Beogradu!

0
Beogradski festival igre vas poziva na maraton igre u subotu, 4. marta. Za dobar provod pobrinuće se pevačica benda Lollobrigida, Ida Prester i glumac Vlada Aleksić, a DJ podrška biće Miss Millie.
foto: Promo
foto: Promo


Učesnici će se takmičiti u freestyle igri, u periodu od 20-23h, i nije potrebno prethodno poznavanje različitih stilova plesa. Baletski igrač i muzičar, Aleksa Jelić, uz moderatore programa, testiraće snalažljivost maratonaca raznovrsnim zadacima, a za najistrajnije i najrazigranije pripremili smo vredne nagrade. Prijava učesnika je obavezna i obavlja se na licu mesta od 19 do 20 časova.

 

Za najmlađe polaznike će istog dana biti organizovana radionica igre, od 11 do 14 časova, koju će voditi učenici Baletske škole Nacionalne fondacije za igru. Radionica je besplatna i nije potrebna registracija.

 

Beogradski festival igre održava se ove godine od 24. marta do 11. aprila, pod sloganom Velika igra i predstaviće ukupno 15 kompanija iz 9 zemalja, sa preko 30 koreografskih postavki u Beogradu i Novom Sadu. Kao glavni partner ove manifestacije već deset godina zaredom, Vip mobile doprinosi razvoju umetničke igre u Srbiji.

Save

makonda-tracker