tradicionalno

Koncert irskog plesa u Domu omladine Beograda

0
Za sve ljubitelje brzih i ritmičnih koraka, beogradska trupa Erin's Fiddle će 22. februara u 20:30 časova sve posetioce Doma omladine Beograda odvesti na jednoipočasovno putovanje uzbudljivim svetom irskog plesa.
foto: Promo
foto: Promo

Sa svojih 10 godina postojanja, brojnim samostalnim predstavama i drugim nastupima širom zemlje, kao i zapaženim rezultatima na međunarodnim takmičenjima u irskom plesu, Erin's Fiddle će već tradicionalno održati svoj Zimski koncert u Velikoj sali Doma omladine, uveliko poznat među beogradskom publikom kao nezaboravan spoj plesnih veština, energičnih ritmova i muzike koja pokreće i gledaoce.

 

foto: Promo
foto: Promo

Na repertoaru će se naći najpoznatije koreografije irskog plesa, ali i neka od autorskih ostvarenja trupe, kao i tačke kojima su se plesači u novembru prošle godine predstavili međunarodnoj publici u okviru Evropskog prvenstva u Beču.

 

foto: Promo

Trupu Erin’s Fiddle osnovala je nekolicina entuzijasta 2006. godine, a ubrzo je postala najveća trupa irskog plesa u zemlji, ali i u regionu. Plesači i plesačice ove trupe već godinama na međunarodnim takmičenjima ostvaruju zapažene uspehe, a do sada su u zemlji i regionu priređivali celovečernje koncerte plesa i muzike.

 

foto: Promo

 

makonda-tracker