povodom dana zaljubljenih

Story nagrađuje sve one koji ljubav shvataju ozbiljno: Osvojite knjigu Šekspir za zaljubljene

0
Najvernije čitaoce, Story nagrađuje sa knjigom, a prva tri srećna dobitnika će biti obaveštena mejlom
foto: Promo
foto: Promo

U knjizi Šekspir za zaljubljene Alan Persi govori o ljubavi između dva ljudska bića i o magiji koja je obavija, a vodič su mu citati iz Šekspirovih dela.Vilijem Šekspir, velikan svetske književnosti, imao je dubok uvid u tajne ljubavi i s mnogo razumevanja i mudrosti pisao je o njima. Zato čak i danas njegova dramska dela i njegova poezija, pored svega ostalog što nam donose, jesu i moćno sredstvo za upoznavanje s dubinama ljudskog srca.

 

Od zaljubljenosti do razočarenja, od prvog poljupca do nemoguće ljubavi, od zajedničkog života do ljubomore – knjiga Šekspir za zaljubljene izvlači s pozorišne scene i iz pesničkih antologija šekspirovsku nauku o ljubavi kako bi obasjala našu svakodnevicu i pružila nam neke od mogućih odgovora na pitanja poput ovih:

 

Zašto neke osobe nemaju sreće u ljubavi? Kako se izlečiti od ljubavi? Postoji li ljubav za ceo život? U čemu je tajna zavođenja? Kako se boriti protiv ljubomore? Jednom rečju, Šekspir za zaljubljene osvežavajuća je i inspirativna knjiga za sve one koji ljubav shvataju ozbiljno.

 

Svi zainteresovani mogu se prijaviti putem mejla storyrs123@gmail.com.

 

Molimo vas da u mejlu navedete svoje ime, prezime i broj telefona.

 

DOBITNICI ĆE BITI OBAVEŠTENI MEJLOM.

makonda-tracker