Domaći rep turnir

Masters Of Freestyle: Obračun majstora rima 11. februara

0
Fristajl takmičenje Masters Of Freestyle održava se u subotu 11. februara sa početkom u 18 časova u Delta City-u u Beogradu.
foto: Promo
foto: Promo

Tročlani žiri čine domaći MC-evi i fristajleri Grashoper (Radioactive Crew), Coa DNK i Zhozi Zho (LTDFM Music) koji biraju najbolje takmičare ovogodišnjeg rep obračuna i odlučuju ko će odneti titulu pobednika.

 

Cilj svakog MC nastupa je da takmičar u slobodnom stilu uputi što jače i duhovitije „prozivke“ u obliku rima protivniku kako bi osvojio podršku publike i naklonost žirija. U nadmetanju u slobodnom stilu ocenjuju se sigurnost i snalažljivost takmičara na bini, osećaj za ritam, kao i povezanost i smisao rima.

 

Svi zainteresovani za takmičenje mogu poslati prijavu na mail mofssrbija@gmail.com do 9. februara u 14 časova, a prijava treba da sadrži:
- Ime, prezime, umetničko ime- alijas
- Datum rođenja
- Mesto/deo grada iz kog takmičar dolazi
- Kontakt telefon
- Link You Tube snimka freestyle-a takmičara

 

Učesnici takmičenja izabrani od strane stručnog žirija biće obavešteni do 10. februara u 17 časova. Konačan spisak takmičara biće objavljen 10. februara u 21 čas na zvaničnoj Facebook stranici Masters Of Freestyle Srbija.

 

Takmičenje podrazumeva poštovanje sledećih pravila:

- Učesnik MOFS MC Battle-a mora imati najmanje 15 godina
- U toku takmičenja je najstrože zabranjeno korišćenje psovki, vređanje protivnika na rasnoj, verskoj ili drugoj osnovi, a svako nepoštovanje ovog pravila sa sobom povlači automatsku diskvalifikaciju.

 

Dinamika takmičenja prilagođena je broju takmičara, a finale je podeljeno u tri runde. Temu prve runde zadaju sudije. U drugoj rundi pod nazivom „Pokvarena traka“ DJ menja instrumentale da bi takmičari pokazali kako se snalaze sa promenom ritma. Treća runda je „a capella nastup“ bez muzičke podloge. Tri prvoplasirana učesnika osvajaju vredne nagrade.

 

makonda-tracker