Najbolji outfit: Poznate ličnosti vladale modnom pistom

U okviru ovogodišnjeg Fashion Selectiona, u Delta Cityju je održana revija Najbolji outfit u gradu, na kojoj su predstavljene nove kolekcije muške i ženske garderobe brendova iz ovog šoping centra.
1
1 / 7 Foto: Promo

Modele poznatih robnih marki nosile su glumice Milica Milša, Iva Štrljić, Danijela Vranješ kao i voditelj Vanja Bulić, stilista Ašok Murti, poznati fitnes trener dr Feelgood…

U okviru revije proglašen je i pobednik nagradnog konkursa Najbolji outfit u gradu, koji je trajao više od mesec dana, a u kom su ljubitelji mode i stila, medju kojima su bili i studenti Fakulteta za dizajn i pariske škole Mod’art, pokušali da osmisle najlepšu odevnu kombinaciju iz svoje omiljene radnje u Delta Cityju.

Pobednik je Milena Maričić koja je osvojila vrednu nagradu, vaučer u vrednosti od pedeset hiljada dinara, predstavila se kao stilista u okviru modne revije, a imaće priliku da bude model i urednik specijalnog editorijala u prestižnom modnom magazinu The Best Shop.

Pobednika najboljeg outfita izabrao je stručni modni žiri: autorka i voditeljka modnog magazina Stil Jelena Gajšek, voditeljka Ivana Baltić i urednica magazina Story Jasmina Antonijević.

makonda-tracker