Zabava i trening

Prilika koju ne smete propustiti: Besplatne radionice irskog plesa! (FOTO)

0
Za sve one koji raspust provode u Beogradu, a žele da ga provedu aktivno – učeći nešto novo i upoznajući vršnjake, trupa „Erin’s Fiddle“ iz Beograda tokom zimskog raspusta organizuje besplatne radionice irskog plesa za osnovce i srednjoškolce.
foto: Promo
foto: Promo

Radionica obuhvata 10 jednočasovnih treninga, na kojima će se polaznici upoznati sa osnovama ovog ritmičnog i uzbudljivog plesa. Treninzi će se održavati svakog radnog dana u periodu od 30.01. do 10.02.2017. u prostorijama trupe u Resavskoj 78. Prijava za radionice obavlja se putem telefona 064/4851306 i košta 500,00 RSD, a sami časovi su potpuno besplatni.

Nakon časova, svi polaznici će dobiti mogućnost da nastave da se bave irskim plesom u nekoj od postojećih grupa, ili čak nastupe zajedno sa svim plesačima na velikom koncertu 22. februara u Domu omladine Beograda.

 

foto: Promo

 

Na repertoaru koncerta će se naći najpoznatije koreografije iz sveta irskog plesa, ali i autorska ostvarenja trupe, kao i tačke kojima su se plesači u novembru prošle godine predstavili međunarodnoj publici u okviru Evropskog prvenstva u Beču.

 

foto: Promo

 

Ulaznice za koncert se već mogu kupiti na blagajnama mreže Eventim po promotivnoj ceni od 300 dinara do kraja održavanja radionica, zaključno sa 10.02.2017.

 

foto: Promo

 

Trupu Erin’s Fiddle osnovala je nekolicina entuzijasta 2006. godine, a ubrzo je postala najveća trupa irskog plesa u zemlji, ali i u regionu. Plesači i plesačice ove trupe već godinama na međunarodnim takmičenjima ostvaruju zapažene uspehe, a do sada su u zemlji i regionu priređivali celovečernje koncerte plesa i muzike.

 

foto: Promo

 

Trupa Erin's Fiddle otvorena je za svaku vrstu saradnje i gostovanja. Više informacija o trupi možete pronaći:


⦁ na zvaničnom sajtu ⦁ www.erinsfiddle.com
⦁ na zvaničnoj Facebook-stranici ⦁ www.facebook.com/erinsfiddle
⦁ na zvaničnom Twitter-nalogu https://twitter.com/ErinsFiddle
⦁ na Youtube-kanalu http://www.youtube.com/user/nikokaojabg

makonda-tracker