Svetska premijera filma Borba Titana

Svetska premijera filma Borba Titana održana je u ponedeljak 29. marta u Londonu, a crvenim tepihom prošetale su brojne zvezde.
0
1 / 13 Foto: Promo

U konačnoj bici za moć u kojoj se nadmeću ljudi, kraljevi i bogovi ceo svet bi mogao biti uništen. Persej (Sem Vortington) je sin bogova, odgajan kao čovek, koji pokušava da zaštiti svoju porodicu od Hada (Ralf Fajns), osvetoljubivog boga podzemlja. Budući da nema šta da izgubi, Persej predvodi opasnu misiju kako bi sprečio da Had oduzme moć Zevsu (Lajam Nison) i prenese pakao na zemlju. Sa četom hrabrih ratnika, on kreće na opasni put duboko u zabranjeni svet. U borbi sa bezbožnim demonima i užasnim zverima, on jedino može da preživi ako prihvati svoju božiju prirodu, izazove sudbinu i sam stvori budućnost.

Reditelj filma je Lui Leterie, a glavne uloge tumače Sem Vortington, Lajam Nison, Rejf Fajns, Deni Hjuston, Džema Arterton i Mads Mikelsen.

Film Borba Titana prikazuje se u našim bioskopima od 8. aprila.

Ovu spektakularnu akciju publika će imati prilike da gleda u 2D ali i u 3D tehnologiji, u bioskopima Tuckwood Cineplex, Roda, Dom sindikata i Kolosej.

Pogledajte ekskluzivan snimak sa premijere:

 


makonda-tracker