nešto drugačije

Slavimo umetnost: Modna revija i performans 23. decembra u Galeriji Štab

0
Interaktivno veče mode ekipa Slavimo umetnost organizuje u Galeriji Štab, u petak 23. decembra u 21h.
foto: Promo
foto: Promo

"Retouch Yourself" je promocija brenda Offset, prilika gde će kroz Galeriju Štab, na interaktivan način posetioci uživati u žurci i modelima - balerinama koje će kroz svoj performans predstaviti dizajnersku inovaciju.

 

Pored performansa, prisutna će biti i izložba fotografija modela Sonje Jocić, fotografa Marka Milanovića (Audrey Stecinjo) i Verene Madragore, kao i mogućnost upoznavanja sa radom šminkera Daniele Palavestre i Danke Topalović.

 

Od 21h do 23h održaće se POP UP store gde će po promotivnim cenama posetiocima biti omogućena kupovina modela i asesoara kreatorke Sonje Jocić, kao i odabranih komada brenda Offset, uz galeriju slika Sonje Jocić. Posetioci će imati priliku da probaju, rezervišu svoje omiljene komade i novogodišnje poklone.

 

foto: Promo

Sonja Jocić je završila master Lepih umetnosti, sa specijalizacijom iz modnog dizajna na "Swedish School of Textiles" u Boråsu, Švedskoj (2014). Pre sticanja mastera stekla je zvanje diplomiranog modnog dizajnera, na ‘’Visokoj tekstilnoj strukovnoj školi za dizajn tehnologiju i menadžment’’ u Beogradu (2010). Iza sebe do sada ima 7 kolekcija, kao i šest prestižnih modnih nagrada: Nagrade za najboljeg internacionalnog dizajnera "The Best International Designer Award" u okviru MB Fashion Week-a Central Europe u Budimpešti (2016), ‘’Harper’s Bazaar Award’’ za za doprinos razvoju kvaliteta stvaralaštva modnoj sceni (2016), nagrade ‘’Boris Nikolić’’ za savremeni modni izraz (2016) “BazArt Fashion Award Marija Kranjc” za najbolju modnu kolekciju (2015), “ELLE Fashion Award” za najupečatljiviju reviju prikazanu na Belgrade Fashion Week-u (2014) “Textil Young Designer Award” za najboljeg mladog modnog kreatora (2014).
 


 

makonda-tracker