U bioskopima

Novi Star Wars: Odmetnik 1 - avantura epskih razmera

0
Sinoć, u sali bioskopa Cineplexx Ušće Shopping Centra, održana VIP premijera prvog filma u seriji Star Wars filmova koja je oduševila fanove potpuno novim pričama i likovima.
Gordan Kičić i Stefan Kapičić, foto: Taramount Film

Kada se Ketlin Kenedi, predsednica Lucasfilma Star Wars producentkinja, sastala sa Džordžom Lukasom koji je imao plan nastavka ove sage i snimanje epizoda 7, 8 i 9, američki filmski režiser imao je ambiciju da ispriča priču unutar čitavog Star Wars sveta i stvori nove koje nisu povezane sa pričom o Luku Skajvokeru. Kenedijevoj se to dopalo, pa se ekipa ubrzo bacila na eksperimentisanje sa drugačijim stilovima i načinima pripovedanja.

 

Sandra Perović, foto: Taramount Film
Slobodan Stefanović, foto: Taramount Film

Sa filmskog platna će vas kroz punih 134 minuta filma fascinirati jedna od najtalentovanijih mladih glumica iz Velike Britanije, Felisiti Džons, glavna junakinja Džin Erso, Dijego Luna u ulozi odlučnog Kasijana Andora , eksperta u borilačkim veštinama i jednog od najpopularnijih kineskih glumaca Donija Jena, oskarovac Forest Vitaker, Mads Mikelsen, Ben Mendelson i mnogi drugi.

 

Stevan Filipović, foto: Taramount Film

 

Petar Novićević, foto: Taramount Film

Ideja je bila da se stvori film koji će biti prirodniji, realnističniji i delovati kao da se dešava u stvarnom svetu. Publika na sinoćnoj premijeri je upravo to i dobila - grupu neočekivanih junaka koji se ujedinjavaju u misiji krađe planova za Zvezdu smrti, najstrašnije oružje za uništenje koje poseduje Imperija. Ovaj ključni trenutak okupiće obične ljude koji su odabrali da rade izuzetne stvari i na taj način postati nešto što je veće i od njih samih. 

 

Od 15. decembra, ovu filmsku poslasticu možete pogledati na redovnim repertoarima svih bioskopa.

 

 

makonda-tracker